änu mer läkare.

 
Visst går vi nu vidare på varför järndepå inte går upp. Åker på en undersökning. De är lite jobbigt att vara trött och inte lika mycket på G som förut. Men jag gör mitt bästa. Äter just nu glutenfri kost. Men de finns en liten tanke på om det skulle vara cancer. Så är lite rädd. Men oddsen på att de skulle vara det är väl lågt?
Sen har jag inte sovit så bra i natt. Våran 8-åring hade en mardröm plus astma . Så han fick sova mellan oss. Hoppas han fixar skolan idag. För de blev inte mycket med sömn i natt.
Men nu ska jag räkna på derivatan.
Kram

skolan

 
Idag började skolan igen för mig. De kom en liten överraskning som jag inte hade väntat med. Kursen som påbörjade och ska vara i 3 veckor nu. Har jag redan godkänt i. Är nu plötsligt fri eller måste fixa resten tentorna. Men behöver i 3 veckor inte gå på någon lektion eller gå upp 06 på morgonen. Jag kan ta det lugnt och plugga hemma. Lära känna mig kropp att den får i sig rätt kost. Nu när jag försöker äta mindre vad de nu heter glutenfri kost. Så mina tarmarna tar upp järnet. Då jag blir piggare och är mer allärt på lian. God nyhet kommer aldrig ensam utan sällskapet av tre. Så nu är de två bra nyheter jag väntar på.
Ska nu njuta av en kopp kaffe och sen plugga. Innan jag ska på möte.
Kram

liten by.

Såg så framemot att ha trevligt i en stad i helgen. Men älskling tyckte vi skulle vara hemma för det ska vara fint väder. Jaja han har träffat folk den här veckan. Han har jobbat och jag har vart hemma sjuk och tagit hand om pojkarna. Och idag har jag lite extra energi för att orka med en helg i staden. Men näppe så blev det inte. Vi blir hemma och jag får stress ångest på att sitta ner och ta det lugnt inne. För jag kan inte sola för mycket. Sen tanken på all tvätt och sånt som man behöver fixa. Skulle vara så skönt att lämna allt och göra något roligt. Men nu när älsklingen vill vara hemma och sola på altanen. Istället för att åka till stan. Så är det ingen roligt att åka iväg. Jag behöver ibland rastas i större städer. Bor i en liten by.
Bläää återgår till tvätten.