tillbaka

något hände med min kropp den sa bara till att nu måste du ta det lugnt. Så jag åkte på en liten feber i några dagar och visst passade den inte till att komma när man hade en tenta. Men kunde inte göra den så om någon vecka gör man nog den innan jul. Hoppas jag.
Men idag känner jag mig mycket bättre. Jag känner mig inte så frysen eller att det gör ont och ibland väldigt varm. Nu måste jag bara stabilisera mig.. Visst har jag fortfarande ont i örat och när det går över vet jag inte.
Men vi tar små steg framåt.
Jag har vart så trött att sängen har vart min bästa vän. Men nu ska jag skiljas från min vän.. :)
Komma tillbaka.
vi börjar lite smått med små saker som att fixa lite i Antons rum med små pyssel som ska bli klart till han fyller år.. Som är nästa vecka.
Om man ska analysera lite så år 2008 den exakta den här tiden var jag inlagd på sjukhuset och väntade på att Anton skulle komma ut.. Jag var på sjukhuset i 2 veckor innan han kom ut. Ingen rolig tid i livet men det bästa dagen var när vi äntligen fick träffa Anton..
Jajaj inte tänka bakåt utan framåt..
Nu är det kaffe dags för mig..
Kram

Planering

 
Blir lite pauser ibland. Varför? Nja skolan tar sin tid. Sen har jag kommit igång med min träning nu på allvar. Eller nja nu överdriver väl jag lite. Jag är på gymmet 2 gånger i veckan och springer ca 14 km varje gång. Inte så mycket. Sen skulle jag vara där idag och nå målet 16 km. Men det blir inte alltid som man har tänkt eller planerat när man har barn. Det kan komma små hinder då.. Som idag. Jag hade klätt på mig mina tränings kläder och idag skulle jag ha tränat och sen pluggat till tentan på torsdag. Men så här är det i ställe. Stora pojken vaknade med mega hosta som han hade rökt i flera år. Funderingar om det är allergin som spökar igen.
Men sitter nu hemma. Plugga kan jag göra och träna blir en annan form här hemma i stället. Imorgon blir det gymmet innan skolan. Har små funderingar om jag ska byta gym. Som jag också hade tänkt att fixa idag. eller skulle ha besökt de nya gymmet.
Men som sagt så kan man inte alltid planera in en dag när man har barn. Det kommer små och stora överraskningar som är välkomna.
Så nu blir det att fixa till anteckningarna till tentan på torsdag.
De kan jag planera till.. :)
kram på er