PMS bitchig

Just nu är jag i en period att vara väldigt bitchig. PMS fel. Klorna är ute väldigt mycket. Min plan den här veckan har ju vart att städa och fixa hemma. Så man nästa vecka kan ta det soft med familjen för då har alla här hemma  semester . Men de går inte riktigt som man har planerat. 
Ge mig bara 2 dagar utan att de springer andra barn här hemma. Så blir jag nöjd. 
Jag gillar väldigt mycket när barnen leker med kompisar.  Men 2 dagar så hinner jag fixa hemma. 
Men som de är nu så hinner jag inte med så mycket de ska ha saft, hjälp med saker och ting.  Avbrott nu igen. Morr

gå ner i vikt

Så resan att gå ner i vikt har pågått ett tag. Jag väger ca 72 kg och önskan är att komma under 70 kg. Men hur jag än gör så kommer jag inte under det. Jag äter knappt någon  godos/chips sånt.  Äter typ vanlig svensk husmanskost med massa grönsaker.  Så maten går inte att ändra på så mycket. Jag är lite maktlös på vad och hur jag ska göra för att komma under 70 kg. Någon som har idéer  
 Vill ju komma i mina klänningar jag har. 
Kram på er 

rädslan

Så idag var man hos sjukgymnasten igen. Stegen ditt idag var tunga. Jag började tänka på varför och hur jag hamnade hos sjukgymnasten. Började tänka på varför ska jag få ha ont och få betala . De är ju han som körde på oss som borde betala och han borde få betala allt vi har fått lägga ut. Just nu känns de som att han har kommit lindritut. Jag är arg på att han har tagit mig  glädje att åka bil till min barndoms stad. Rädslan att låta barnen mina att åka i bilen. Förbi korsningen.   Jag är rädd. Idag är ingen bra dag. För många känslor.  Tur att den här rädslans inte är med mig varje dag. 
Men idag har jag mer ont i örat/nacken och halsen . 
Men jag ska växa och gå framåt. Hoppas att min smärta går bort så jag kan gå vidare.   Kram