Måndag

De går ju inte så bra. Jag glömmer ju bort att blogga eller tiden är inte med mig på att sitta ner och skriva. Men så händer det ju inte så mycke.

Jag och vår Oscar 4 år.  Vi övar. fast han kan åka själv.. :-)


Varför jag inte har så mycke data tid är för jag sitter inte här så mycke längre.. För jag håller på att virka en matta..Men det som har hänt.
Anton är allergisk mot ingefära.. VI var på akuten med han i onsdags.. Synd om lillen. Men nu mår han bra och eksem som han hade är borta. Så nu är hans hy fin igen..
Salvor har ju inte hjälpt så mycke och läkaren älskling träffade på akuten sa att Anton är pollen allergiker också.. Så bara att boka tid och få veta vilken pollen det är.
Så katt,häst, ingefära vet vi..
nu ska jag virka.
kram


Fryser....

Inte händer det så mycke här hemma.. Dagarna går som vanligt och man har inte så mycke att skriva om.
Visst vi har snö ute och tråkigt nog jobbar man den här helgen. :( så man kan inte vara ute och leka med barnen.. Men hoppas älskling gör det.
Men på lördag har våra pojkar önskat maten. Och det kan jag lova dom att fixa. Men har aldrig gjort det för.. Spenat soppa.. Hmm.. Av allt dom önskar sig så vill dom ha det. Det ska bli intressant att fixa.. :-)
Men dom vill ha pannkakor också men det kan jag.
Så det blir en mysig lördag.
Just ja, var ju hos läkaren i måndags och då tog dom ett litet blodtest på mig.. Som jag vet att de inte kommer att vissa något. Jag är säker på det.
Men borde ha ett svar på det innan helgen. (Hoppas)..
För jag gillar inte att vänta.
Men nu ska jag hoppa ner i soffan och ta det lugnt .. Jag fryser och är väldigt trött..
När ska det gå över?
Kram

Bok

Det finns inte många böcker jag läser eller vill läsa.. Men ack det finns en bok jag vill läsa...


Kommer nog skicka efter den. 

Har ni en bok som ni vill ta er tid för att läsa eller lyssna?

Kram