4 leverfläckar borta.

Vissa saker går väldigt fort när det väl händer.. Igår var man hos läkaren för en sak och idag tog jag blodprov för det .. Man skulle ha fastat i 12 timmar.. Så det passa de ju väldigt bra att ta det idag när jag ändå hade läkar tid för att se på mina leverfläckar som jag tyckte var 3 st som skulle bort någon dag. Men nä så tyckte inte läkaren utan han tog bort 4 st idag. 3 st som inte behövdet skickas iväg. Men en skulle han skicka iväg. Men den är jag inte alls orolig över det. Har vart med om det för när man tog bort en som inte var något. Man tog det säkra över det osäkra. 
Så nu svider det lite på ryggen. Alla satt där.  
Så de blev ingen träning idag och troligen ingen imorgon. Har en liten ninja här hemma som är sjuk. 
Men de är inte slut med saker och ting idag fick jag veta att man hade fixat en matematik tenta.  
Har det lite svårt att skriva och tänka när man lyssnar på kalla fakta på TV4.  
Så jag får skriva bättre imogon. Ses då. 
kram 

cm resa

Min resa har börjat och om ca 1 år ska jag vara i mål.
De går tungt och inte i farten jag vill att det ska gå men hoppas att någon cm ska gå ner i vissa områden som mina höften och rumpa. Javisst skulle det vara bra om det gick ner lite mer runt magen också. Men vi får se hur det fördelar med min viktresa. Vikten min är jag inte så viktig att gå ner i för jag får ju muskler. :) Så jag döper om min resa till cm resa.
Bara att hänga med och får se över hur jag äter också. Hur nu det ska gå till för jag äter inte godis eller sånt. Men min svaghet är pasta. Det är ju så gott.. Eller vad tycker ni? Jag kommer att lägga upp lista och foton.
kram

kort och lång.

Jaha då är man här igen och sommaren är på väg att komma men är väldigt seg. Men så kan det ju vara. Visst går det mycket bättre i skolan. Jag har kommit igång med min träning igen. Men det går segt för jag får ont i bröstet så fort jag börjar springa. Men ska träffa läkaren på måndag. För lite skavanker som man har. Och på tisdag träff med en annan läkare för att se på mina leverfläckar vissa måste bort och sen för att se vad som händer med mina andra. Men ack så åker ingen bort innan sommaren. Som jag hade önskat. Om det inte är någon fläck som är akut. Men annars så går det bra. I sommar ska man hinna med att bygga lite saker och måla om några rum. Leka och ha roligt med barnen också. Livet är härligt när man bor i hus. Det tar aldrig slut med saker att göra.
Så listan är lite stor och lång. Men efter sommaren ska den vara kort. eller vad tror ni på det? men nu måste jag plugga vidare så jag också får det ledigt idag.
kram