Med kärlek över vinner jag

Här skriver jag ner tankar/känslor från mig. Har många intressen som foto,konst, trädgården, resa, livet, känslor, hjärnan mm

friidrottstävling

Andas, energi, familj, foton, friidrott, idrott energi, familj, fotograf, friidrott, fru Permalink0
Hejsan på er där ute.
Så kom det. Inte blir det någon friidrottstävling i helgen i gävle. Tråkigt men bra beslut.  Fast min yngsta är inte så nöjd. Han vill tävla. Sen har ju pojkarna astma,så Jo jag är lite orolig på vad det skulle hända om min barn blir sjuka. För åker de på en vanlig förkyldning så sätter det på deras andning påengång. Så då sover jag väldigt dåligt och är orolig. Men det är väl alla föräldra med sina barn. Sen min man som äter cellgifter. Vad som hände för med han när han fyllde 40 år. Jo han höll på dö. Jävla älsking som inte lyssnade på mig. Men så gjorde han det till slut. I sista minuten. Han hade dubbelsidig lunginflammation och några stycken blodproppar. Hamnde på sjukhus. Höll på att dö. Så nej jag vill inte att de blir sjuka. För då blir det jätte sjuka. Jag fixar mig. Sån är jag. Stark.  Hur är det med er? 
kram på er.
 
 
i helgen i gävle. Tråkigt men bra beslut. Tanken på att pojakrna har astma. Jo jag är lite orolig på vad det skulle hända om min barn blir sjuka. För åker de på en vanlig förkyldning så sätter det på deras andning påengång. Så då sover jag väldigt dåligt och är orolig. Men det är väl alla föräldra med sina barn. Sen min man som äter cellgifter. Vad som hände för med han när han fyllde 40 år. Jo han höll på dö. Jävla älsking som inte lyssnade på mig. Men så gjorde han det till slut. I sista minuten. Han hade dubbelsidig lunginflammation och några stycken blodproppar. Hamnde på sjukhus. Höll på att dö. Så nej jag vill inte att de blir sjuka. För då blir det jätte sjuka. Jag fixar mig. Sån är jag. Stark.  Hur är det med er? 
kram på er.
 
Till top