energi

Hej vänner. 
Har gått ut på 8 veckors praktik och det känns så bra.  Kunskapen jag får är guldvärd . Men hjärnan hänger inte med riktigt för det är så mycket att lära sig. 
Så idag passade mediyoga in mycket bra. Att andas är ju så naturligt men jag har inte andas rätt i mina år och håller på att lära mig det. Idag på passet var jag jättetrött och höll på att somna. Men väl hemma så hade det blåste bort och jag fick ny energi. 
Nu ska jag njuta av stunden innan pojkarna ska sova. Kram 

bla bla bla

Så nu är jag mer på G än vad jag var för en vecka sen. Influensan var inte alls roligt att ha. Men fixade en tenta fast man inte  hade hjärnan med mig. Men för mig funkade det. Med lite feber i kroppen och lite sömn.  På måndag börjar praktiken. Ingen mer skolan lektioner. Har bara sen examensarbete också. Har funderingar på vad jag ska skriva om. Hmm men det fixar sig. Så varför jag har vart borta härifrån var influensan så fel. Kram

glad alla hjärtans dag

För ett år sen var vi sälen och åkte längdskidor och  det skulle vi ha gjort idag. Men influensan kom på besök. Så vi firar det när vi är friska. Blää att vara sjuk. 
Glad alla hjärtans dag vänner. Kram