hitta sitt hem

Man kan inte mer än säga att det är väldigt skönt att det är helg och att den är så himla välkommen...
Jag behöver vara runt folk som just nu ger mig energi. Hoppas den här helgen gör det.. Jag kommer att blåsa bort allt det negativa som är runt mig och få in det positiva. Njut av det bästa.
Har ni någon gång känt att det är bara tar stop och att man får nog av allt som är runt om kring dig och bara vill ha en paus för att hitta och känna sig själv? Nu menar jag inte att jag vill få bort min familj och släkt.. För dom älskar jag väldigt mycket.
Bara så man behöver en paus och andas hitta tillbaka till rätt spår. Känns som det här året har vart på en sån fart att jag har inte hunnit
att andas. Fast hade ju en paus i sommar.. Som jag älskade..
Men skolan har tagit så stor plats och jag har inte hittat mitt rätta spår där. Men när jag är ute på pratiken så känner jag mig så hemma. Jag kan då vara mig själv. hm
nja vi ses
kram

rörigt.

Idag kan man säga att man är ganska låg. Om det är någon som hänger med på vad man säger. Att humöret inte är på toppen av ett berg utan långt nere i en dal så är det nu man ska börja bestiga sig uppåt och få en rak linje att gå uppåt. Vad är det man håller på med och vad är det man tänker på är nu frågan? Ska ju vara nöjd och glad men något tynger ner mig just nu. Kan inte riktigt placera på vad det är. Har så svårt att få grep i vad som tynger ner mig. Det är just nu och snart vänder det nog. :) Om man tänker efter lite så är det nog för man är så stressad på allt man gör och hänger inte med och tänka efter som jag vill göra.
Det jag längtar till just nu är att helgen ska vara här hos mig nu så jag kan softa ner med familjen/släkten.
Kram hörs mer ikväll. troligen har man då tänkt lite mer.

en olycka kommer inte ensam.

Hejsan
Idag ska det ju vara min dag och ja nja det är ju det idag blir man 35 år. Dagen började väldigt bra. Med sång och kaffe från mina pojkar. Som blev sura att de inte fick vara lediga idag. Men skolan är viktigt.. Så jag hade min planering fylld med massa saker. Skulle fixa disken. Men där vände det. Diskmaskinen gick sönder. Så som jag vet så kommer aldrig en olycka ensam utan 3 ting ska ju hända innan det kommer att vända. Jag börjar bli lite nojig på att gå till frisören idag. Ska färga och slinga håret. Är det då de kommer att gå fel? Eller kommer tvättmaskinen att gå sönder?
Så jag blev lite låg just nu..
blää..
kram